Ensimmäinen viikko

Lähdimme maanantaina 1.4.2019 klo 6.00 aamulennolla kohti Munchenia. Siellä vaihdoimme konetta, joka toi meidät Maltalle. Saavuimme Maltalle klo 11.35. Lennot ja vaihto sujuivat hyvin.

Lentokentällä meitä oli vastassa kuljettajamme, joka vei meidät asunnollemme Safiin. Kun saavuimme asunnollemme, jätimme tavaramme sisälle ja lähdimme kauppaan. Lidl sijaitsee asuntomme lähellä. Talossamme on neljä kerrosta ja meidän asuntomme on ylimmässä kerroksessa. Kaupassa käymisen jälkeen yritimme selvitellä kämppämme ongelmia. Esimerkiksi emme voi tehdä ruokaa, sillä hellamme ei toimi. Emme kuitenkaan saaneet asiaan ratkaisua. Tämän kuukauden aikana Lidlin paistopisteen tuotteet tulevat siis hyvin tutuiksi meille. Loppupäivä menikin nukkuessa, sillä olimme hyvin väsyneitä lentämisen takia.

Tiistaina aamulla lähdimme Florianaan toimistolle. Siellä meille kerrottiin, että työmme alkavat vasta keskiviikkona. Meillä oli siis koko päivä tiistaina vapaata, joten kiertelimme Vallettassa. Kävimme muun muassa Barrakka-puistoissa sekä katsomassa Toisen maailmansodan muistokelloa.




Keskiviikkona menimme ensin Florianaan toimistolle, jossa meille kerrottiin, että toinen menee Vallettaan ja toinen Sliemaan töihin. Molempien työpaikka on kuitenkin samaa ketjua. Myymälät ovat matkamuistomyymälöitä. Toimistolta lähdimme töihin, toinen Vallettaan ja toinen Sliemaan. Keskiviikkona, torstaina ja perjantaina työskentelimme klo 9.00-16.30. Jatkossa meillä molemmilla on sama työaika, kuin tällä viikolla, eli 9.00-16.30. Olemme töissä järjestelleet tavaroita, hinnoitelleet tuotteita sekä auttaneet asiakkaita. Työpäivien jälkeen kävimme kaupassa ja olimme vain asunnollamme.
Kuva Sliemasta.

Lauantaina ja sunnuntaina meillä oli vapaata. Lauantaiaamuna huomasimme, että asunnollamme ei toimi sähkö. Laitoimme viestiä Rosannelle sähköongelmasta. Sen jälkeen lähdimme Sliemaan The Point -nimiseen kauppakeskukseen. Kävimme myös syömässä ulkona pastaa. Kun olimme Sliemassa, Rosanne vastasi viestiimme. Hän kehotti tarkastamaan talomme alakerran sähkökytkimet. Kun tulimme Sliemasta takaisin asunnollemme, emme löytäneet kytkimistä mitään ongelmaa. Kävimme aikaisin nukkumaan, sillä asuntomme oli täysin pimeä, joten emme voineet tehdä mitään.



Sunnuntaina meillä ei ollut vieläkään sähköä. Päätimme lähteä Vallettaan, jotta löytäisimme toimivan wifin ja voisimme lähettää Rosannelle viestiä. Kävimme myös syömässä Pizza Hutissa ja ostimme kotiin ruokaa, mitä ei tarvitse laittaa jääkaappiin. Jääkaapissa olleita ruokia emme nimittäin enää uskalla syödä, sillä jääkaappi ei ole ollut päällä kahteen päivään. Rosanne vastasi onneksi viestiimme, että voimme mennä asuntoon 1, joka sijaitsee samassa talossa, kuin meidän asuntomme. Rosanne tulee kuulemma illalla katsomaan tilannettamme. Asunnossa 1 on onneksi sähköt ja toimiva netti. Nyt odotamme asunnossa 1, saammeko sähköt takaisin.

-Henni ja Jenna

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toinen viikko

Neljäs viikko ja viimeiset päivät