Neljäs viikko ja viimeiset päivät

Olemme tehneet töissä samoja työtehtäviä kuin aikaisemmillakin viikoilla. Meillä oli myös viimeinen viikko töissä ja perjantaina oli viimeinen työpäivämme.

Lauantaina kävimme vierailemassa Gozolla ja Blue Lagoonilla. Menimme sinne laivalla, joka lähti 10 aikaan aamulla. Ensin kävimme Gozolla, jossa olimme kolme tuntia. Kävimme siellä muun muassa vierailemassa Gozon pääkaupungissa Victoriassa. Sen jälkeen menimme Blue Lagoonille, jossa olimme tunnin. Sen jälkeen palasimme takaisin Maltalle noin klo 17.30.

Sunnuntaina kävimme Marsaxloksessa.  Kävimme myös syömässä. Kyseinen ravintola oli täynnä asiakkaita, joten ruokien tulemisessa kesti. Otimme menun, johon kuului alkuruoka, pääruoka sekä jälkiruoka. Kesti 3,5 tuntia, että olimme syöneet kaikki ruokamme. Ruoka oli todella hyvää, mutta ruoat olisivat voineet tulla nopeammin. Meidän piti mennä myös käymään St. Peter's Poolilla syömisen jälkeen, mutta päätimme mennä sinne vasta maanantaina, sillä ravintolassa käynnissä kesti niin kauan.

Maanantaina menimme sitten vihdoin käymään St. Peter's Poolilla. Ystävällinen kalastaja vei meidät sinne autollaan ja siellä vietimme koko päivän aurinkoa ottaen.

Tänään tiistaina olemme käyneet syömässä, kierrelleet hetken Vallettassa ja loppupäivä onkin mennyt rennosti kämpillä pakaten ja huomista kotiin lähtöä miettien. Huomenna kuskimme saapuu noutamaan meidät klo 13.30 ja lento lähtee klo 15.40 Saksaan, josta lennämme Suomeen. Suomessa olemme noin klo 23.30.

-Jenna ja Henni













Kommentit

  1. titanium fidget spinner - TITNIA RIBBET & SPINED GIT-POWER
    Iron-Coated Spinning Glass Case edc titanium - TITNIA RIBBET & SPINED GIT-POWER. used ford fusion titanium Product sia titanium Details. titanium trim walmart 1/4. titanium automatic watch

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ensimmäinen viikko

Toinen viikko