Toinen viikko

Tällä viikolla meillä oli töitä normaalisti maanantaista perjantaihin.Töissä olemme muun muassa hinnoitelleet, hyllyttäneet tuotteita, järjestelleet tuotteita parempaan järjestykseen, siivonneet hyllyjä sekä palvelleet asiakkaita. Jotkut asiakkaat puhuvat meille töissä muita kieliä kuin englantia. Kun kerromme, että osaamme vain englantia, he jatkavat silti selitystään. Emme siis yleensä osaa auttaa heitä, vaikka yritämme parhaamme. Meitä ihmetyttää se, että asiakkaat silti jatkavat selitystään, vaikka he huomaavat, ettemme puhu heidän kieltään. Ensi viikolla opettajamme tuleekin jo arvioimaan näyttöjämme.

Keskiviikkona kävimme töiden jälkeen Pizza Huttissa syömässä buffetissa.Siellä oli erikoinen buffetjärjestely. Saimme lapun, mikä piti kääntää vihreä puoli ylöspäin, jos halusimme lisää pizzaa. Silloin tarjoilija toi meille ison pannupizzan pöytään. Kun emme enää halunneet lisää, käänsimme lapun punainen puoli ylöspäin. Buffet kyllä maksoi enemmän ja loppui aikaisemmin, kuin mitä ulkomainoksessa luki. Sitä ihmettelimme myös.

Lauantaina kävimme Malta National Aquariumissa katselemassa kaloja. Akvaario sijaitsee St. Paul's Bayssa. Akvaarion kiertämiseen meni noin tunti ja se oli hieno paikka. Akvaariossa oli kalojen lisäksi esimerkiksi käärmeitä, torakoita, kameleontteja ja hämähäkkejä. Sen jälkeen menimme Sliemaan syömään ja maistoimme ensimmäistä kertaa Maltan perinneruokaa jänistä. Meidän mielestämme se oli ihan hyvää, vaikka se ei oikein maistunutkaan miltään. Lisäksi sitä oli vaikeaa syödä, koska siinä oli niin paljon luita.

Sunnuntaina eli tänään kävimme syömässä King's own band clubissa, joka onkin ollut tähän astisista ravintolakokemuksistamme paras. Sen jälkeen kiertelimme hetken Vallettassa ja söimme jäätelöt.

-Jenna ja Henni

Maltan perinneruoka jänis



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ensimmäinen viikko

Neljäs viikko ja viimeiset päivät